Festivalul Electric Castle a început recrutarea voluntarilor pentru ediţia din acest an

Festivalul Electric Castle caută 250 de voluntari dornici să trăiască experienţa organizării unui eveniment de amploare. 

electric castle

„Cei care rezonează cu muzica electronică, sunt curioși să vadă pe viu mașinăria care pune în mișcare Electric Castle și doresc să se implice activ în organizarea celei de-a doua ediții a festivalului, sunt așteptați să se înscrie completând formularul de pe http://electriccastle.ro/voluntari, până în data de 10 mai, transmit organizatorii.

După încheierea perioadei de înscrieri se va trece la selecția propriu-zisă a voluntarilor

„Și în acest an ne dorim să avem alături oameni deschiși și pregătiți să se implice în organizarea unui eveniment de anvergură. Căutăm persoane motivate să ducă la bun sfârșit sarcinile primite, comunicative, cu simțul umorului și cu zâmbetul pe buze. Nu vor conta vârsta, sexul sau experiența de viață, eventual doar cea de voluntar. Experiența unui voluntariat cântărește mult în CV-ul unui tânăr”, a menţionat Ioana Lepădatu, coordonator voluntari Electric Castle.

Ediţia de anul trecut a înregistrat 32.000 de participanţi, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare. Din echipa de organizare au făcut parte 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari.

Peste 130 de artiști vor concerta, timp de patru zile, pe cele cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Evenimentul va avea un line-up cu multe prezențe în premieră pentru România și artiști care își vor lansa noile albume la castel. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, DJ Fresh, Rusko și Sasha sunt câțiva dintre artiștii invitați anul acesta la Bondița.

Ediţia a 2-a a Electric Castle va avea loc în perioada 19-22 iunie 2014, la castelul Banfy, din Bonţida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.