Festivalul International de foarte scurtmetraj TRÈS COURT, in 11-12 iunie, la Cinema Victoria din Cluj

Ajuns la a 10-a ediţie în România, Festivalul internaţional de foarte scurt metraj TRÈS COURT revine în forţă la Cluj-Napoca şi în alte 20 de oraşe din ţară, în perioada 3-12 iunie.

Ficțiune sau documentare, animații sau filme experimentale, peste 100 de filme de maxim 3 minute vă aşteaptă să petreceţi un moment de umor şi reflecţie alături de cei dragi.

Destinat tuturor gusturilor şi vârstelor, festivalul se va desfășura la Cinema Victoria din Cluj timp de doua zile, 11-12 iunie, şi va cuprinde două competiţii (internațională şi naţională), respectiv două selecţii tematice: Paroles de Femmes şi Selecţia familială.

Gala de închidere a acestei ediții aniversare va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 19, prilej cu care se vor anunța și premia laureații selecției naționale. Anul acesta juriul național a fost prezidat de Levente Molnár, reputatul actor clujean, câștigător Oscar 2016 pentru filmul „Fiul lui Saul”.

Evenimentul este organizat de Institutul Francez din România la Cluj-Napoca şi susţinut de ORANGE. Parteneri nationali: Organizaţia Internaţională a Francofoniei, RFI, TV5MONDE

Pentru mai multe detalii: http://trescourt.com/ro

festivalul international de film foarte scurt metraj trest court 2016 cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.