Prima declaratie publica a primarului Emil Boc dupa castigarea celui de-al patrulea mandat. „Le multumesc clujenilor pentru onoarea pe care mi-au acordat-o”

Edilul Emil Boc a facut prima declaratie oficiala dupa castigarea celui de-al patrulea mandat la Primaria Cluj-Napoca, in direct, la postul de radio Realitatea FM Cluj.

emil boc

Boc a declarat ca le multumeste clujenilor pentru onoarea pe care i-a acordat-o si a declarat ca orasul nostru a devenit principalul competitor al Bucurestiului, iar situatia trebuie sa ramana la fel.

„Le mulțumesc clujenilor pentru onoarea pe care mi-au acordat-o și sper să mă ridic la înălțimea pretențiilor lor. Acum principalele priorități sunt traficul, și știm ce avem de făcut, parkinguri, transport public, dar și păstrarea Clujului la un nivel înalt. E ușor să ajungi în vârf, dar e mai greu să te menții. Clujul a devenit principalul competitor al Bucureștiului și situația trebuie să rămână tot așa”, a declarat primarul Emil Boc, la prima sa ieșire publică după alegeri, la Realitatea FM Cluj, citat de ziuadecj.ro.

Reamintim ca Emil Boc rămâne primar al municipiului Cluj-Napoca, după ce a obţinut o victorie categorică la alegerile locale de duminică, 5 iunie 2016.

Emil Boc (PNL) – 68,9%
Anna Horvath (UDMR) – 10,9%
Octavian Buzoianu (independent) – 8,7%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.