Festivalul Peninsula se mută la Cluj

Dacă până acum Festivalul Peninsula se desfăşura la Târgu Mureş, din 2013 există mari şanse să fie organizat la Cluj, pe Valea Gârbăului.

peninsula Felsziget

Informaţia a fost publicată în exclusivitate de jurnalistul Liviu Alexa, pe blogul său, care susţine că a aflat detaliile de la unul dintre sponsorii festivalului.

„Cred că e o decizie win-win. Cei de la Peninsula au ocazia unui nou început în cel mai mare oraş al Transilvaniei. Clujul va câştiga prospeţime şi tinereţe, căci la capitolul ăsta eram în Evul Mediu. Alături de TIFF, Clujul îşi trece în CV şi Peninsula, cel mai mare festival din România, dacă ne uităm după audienţa de 70 de mii de participanţi din 2012. Cu Clujul, Peninsula va sări de sută”, scrie Alexa pe blog.

La rândul lor, organizatorii festivalului au confirmat informaţia. „Purtăm discuţii cu Primăria Cluj-Napoca pe acest subiect. Una dintre variantele pe care le luăm în calcul pentru ediţia cu numărul 11 este Clujul. În momentul în care ajungem la o decizie finală privind viitorul festivalului vom anunţa fanii, în primul rând”, a declarat pentru citynews.ro Camelia Sisko, purtător de cuvânt al Festivalului Peninsula.

În 2012, Peninsula a avut loc între 23 şi 26 august, pe malul Mureşului. Biletul pentru patru zile de festival a costat între 100 şi 140 de lei, iar pentru o singură zi între 40 şi 60 de lei, în funcţie de data când a fost achiziţionat.

One thought on “Festivalul Peninsula se mută la Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.