Brandurile tale de suflet din oraşul tău de suflet, Cluj-Napoca. Studiu de piaţă

Prima cercetare de piață din România care analizează mărcile clujene se află în plină desfășurare, sub coordonarea agenției de marketing Loopaa MarCom.

studiu de piata loopa cluj

Cercetarea își propune să stabilească un top al mărcilor de la nivel de Cluj-Napoca, luând în calcul nivelul de atașament și relația stabilită cu consumatorul, dar și să afle rețetele de succes ale acestora.

Domeniile pe care se bazează studiul sunt: retail (cu referire la marile magazine comerciale și magazine de electrice și electrocasnice), HORECA (cu referire la restaurante), medical (anume, clinici private și farmacii) și auto (service-uri auto și benzinării). Cercetarea este una amplă, urmărindu-se chestionarea a minimum 600 de clujeni, atât pe mediul online, cât și offline.

Pentru colectarea de date din partea consumatorilor, Loopaa MarCom încurajează clujenii să completeze acest chestionar și astfel să participe la o tombolă, având ca premii pachete de produse mult îndrăgite, marca I Love Cluj.

„La nivel de Cluj, de mult timp se simțea nevoia unui astfel de proiect de cercetare. Până acum însă, nimeni nu a analizat care sunt cele mai îndrăgite branduri din Cluj-Napoca, acele branduri care au reușit să atingă inimile clujenilor și care, în fond, definesc acest oraș. Mai mult decât atât, nimeni nu a determinat ce anume fac aceste branduri pentru a se apropia de oameni. Pentru noi a fost o curiozitate constantă și astfel, am hotărât să preluăm inițiativa și să lansăm o provocare tuturor clujenilor.” a declarat Victor Gavronschi, Managing Director Loopaa.

Informații suplimentare privind cercetarea de piață, precum și activitatea agenției de marketing LoopaaMarCom, pot fi găsite pe site-ul www.loopaa.ro.

Loopa MarCom este o agenţie creativă de marketing din Cluj-Napoca ce integrează design-ul şi tehnologia pentru a livra valoare şi rezultate afacerilor clienţilor săi. Dintre serviciile oferite se regăsesc: strategie și cercetare de marketing, digital marketing, creație, branding și design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.