Noul subprefect al Clujului, Alin Danci, investit oficial în funcție!

Noul subprefect al Clujului, Ioan Alin Danci, a fost învestit în funcție, vineri, în prezența secretarului de stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu.

Ioan Alin Danci a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 105 din 27 februarie 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 173/5.III.2019.

Voi face echipă bună cu domnul prefect și o să folosesc experiența pe care am dobândit-o în activitatea desfășurată în administrația publică, respectiv în cadrul Consiliului Județean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare județului Cluj și instituției prefectului. Îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să avem o relație fructuoasă care vine în sprijinul cetățeanului”, a declarat subprefectul Alin Danci.

Alin Danci este originar din Maramureș, este de profesie jurist, iar, anterior, a ocupat funcția de șef al Biroului Administrare Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Danci a preluat cu caracter temporar funcţia de subprefect la Cluj la finalul lunii februarie a acestui an, după ce Guvernul l-a demis din funcţie pe Gyorke Zoltan. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.