Festivalul Studenţesc de Operă Viva Vox, in perioada 5-11 mai la Cluj-Napoca

Cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Studențesc de Operă Viva Vox va avea loc în intervalul 5-11 mai 2014 sub președenția Maestrului Ionel Pantea, reunind spectacolele academiilor de muzică din București, Cluj-Napoca, Debrecen, Iași, Ierusalim, Timișoara, Salzburg și Szeged.

Luni, 5 mai, ora 18.30 la Opera Națională Cluj, va avea loc gala de deschidere a festivalului Viva Vox. Pe scenă îi vom avea pe Ramon Vargas, George Petean și Brigitta Kele, cu participarea Orchestrei Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, condusă de dirijorul italian Giuliano Carella.

Restul programului poate fi consultat aici.

Festivalul Studențesc de Operă Viva Vox este o manifestare destinată afirmării, relaționării valorice și perfecționării ansamblurilor studențești de operă, într-un cadru fundamentat pe concepte și practici culturale europene inovative, realizat în beneficiul progresului școlii de operă românești dar și circulației valorilor lirice europene.

Viva Vox dorește să se remarce drept contributor original, modern, de înaltă ținută artistică, promotor cultural activ la nivel comunitar, regional, național și European.

Pentru mai multe detalii despre Festivalul de operă Viva Vox accesaţi pagina de facebook a evenimentului – AICI.

viva vox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.