Fetiță de 9 ani, dispărută din Piaţa Gării Cluj-Napoca! Ați văzut-o?

O fată de 9 ani a dispărut, vineri, din Piaţa Gării din Cluj-Napoca şi este căutată de poliţie. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, vineri, minora are o aluniţă pe obrazul drept şi purta părul prins la spate în momentul în care a dispărut.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri seara prin 112 de către o femeie din Cluj-Napoca cu privire la faptul că fiica sa Pintea Alina-Florina, în vârstă de 9 ani, a dispărut din zona Pieţei Gării. Semnalmentele minorei dispărute sunt aproximativ 1,20 m înălţime, păr lung castaniu, ochi căprui, are o aluniţă pe obrazul drept. La data dispariţiei, minora purta părul prins în coadă la spate, era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni roşii, pantofi sport de culoare roz”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au subliniat că ultima dată fetiţa a fost văzută urcând în autobuzul nr. 9 din staţia CTP Piaţa Gării.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.