Străzile și trotuarele din Florești, spălate și dezinfectate cu clor

Cea mai mare comună din România, Florești, a anunțat măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor. Astfel, străzile şi trotuarele sunt spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor.

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, a declarat, sâmbătă, că decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

„Avem o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Floreşti, aprobată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta prevede ca străzile şi trotuarele mai ales, să fie spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor. E vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosim cu toţii. Suntem convinşi că menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă„, a spus Şulea.

Edilul floreștean a făcut apel la lresponsabilitate și la calm, să nu se sperie dacă vor simţi, începând de sâmbătă, un oarecare miros de clor pe trotuare şi pe străzi.

„Nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Şi, la fel de important, este să fim oneşti, să avem încredere în autorităţi„, a menţionat Horia Şulea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.