Fii şi tu Nepot de Crăciun pe 14 decembrie la Polus Center!

„Nepoti de Crăciun” este un proiect de voluntariat aflat la a 4-a ediţie care doreste să-i sprijine pe clujenii în vârstă să simta atmosfera magica a sărbătorilor de iarnă, chiar dacă nu au norocul sa fie înconjurati de familie.

nepoti de craciun 2013

Acest proiect se adreseaza bunicilor clujeni, cu o situatie materiala dificila, care frecventeaza centrele de zi pentru varstnici din Cluj-Napoca, adica centrele administrate de Directia de Asistenta Sociala (nu sunt aziluri de batrani, sunt centre unde persoanele in varsta stau o perioada in timpul zilei, apoi se intorc acasa).

Campania isi propune sa faca fericiti in acest an 1000 de pensionari care nu isi permit sa aiba un Craciun imbelsugat, dupa ce anul trecut organizatorii si voluntarii au reusit sa aduca un zambet pe fetele a 750 de bunici, 400 in 2011 si 100 in 2010.

Tot ce trebuie sa faci pentru a contribui este sa vii, sambata, 14 Decembrie, incepand cu ora 13:00, la Polus Center, sa-i cauti pe voluntarii campaniei si sa le oferi un pachet cu ce iti permiti sa le oferi bunicilor.

Actiunea de strangere a pachetelor cu alimente va dura pana la ora 16:00, iar de la ora 13:00 va avea loc un program artistic in care vor urca pe scena Cristian Gog, castigatorul sezonului al 2-lea „Romanii au Talent” si cativa dintre prietenii de la Big Time Production: Petra Purja, Patricia Marginean, Mihai Labo, Patricia Niri, Claudiu Catalin, Iulia Farcane, Radu Farcane, Raluca Bilatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.