Fiica cea mică a primarului Emil Boc, Patricia, a obţinut nota 9.73 la Bacalaureat 2018

Potrivit bacalaureat.edu.ro, Patricia Boc, fiica cea mică a primarului Clujului, Emil Boc, a terminat specializarea Ştiinţe Sociale la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” şi obţinut nota 9.4 la Limba şi Literatura Română, nota 9,8 la Istorie şi nota 10 la Logică, argumentare şi comunicare, media finală fiind 9.73.

În urma acestui rezultat, Patricia Boc a ocupat locul 85 la nivelul judeţului Cluj.

Patricia Boc a fost elevă a Liceului Teoretic ”Gheorghe Şincai”, unde a absolvit în 2015 şi sora sa mai mare, Cezara, care a obţinut media 9,56 la examenul de Bacalaureat, dar şi Emil Boc în anul 1985.

Cezara Boc este, în prezent, studentă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca.

Fiica ministrului Educaţiei a obţinut media 9,26 la Bacalaureat

Fiica ministrului Educaţiei, Teodora Popa, a obţinut media 9.26 la examenul de bacalaureat, tânăra fiind absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, secţia Ştiinţe ale Naturii, conform bacalaureat.edu.ro.

La Limba şi literatura română, Teodora Popa a obţinut nota finală 8.85, la Matematică a obţinut nota 9.55, iar la proba scrisă de Chimie a obţinut 9.4, rezultatul final obţinut de fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, fiind 9.26.

În judeţul Suceava, după publicarea rezultatelor examenului de Bacalaureat, înainte de contestaţii, un singur elev a obţinut media 10 iar în judeţul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.