Promovează-ți afacerea pe eClujeanul.ro! Scrie-ne ACUM un email și beneficiezi de o ofertă specială până la finalul acestei luni!

Dacă ai o afacere mai mare sau mai mică în Cluj-Napoca, dar nu reușești să atragi clienți pentru ea, noi te putem ajuta promovându-ți business-ul.

Scrie-ne chiar acum un email pe adresa [email protected] și ai șansa de a beneficia de o ofertă extrem de avantajoasă din punct de vedere financiar pentru tine. Știm că bugetele de marketing sunt mici, știm că mulți nu alocă sume considerabile pentru partea de promovare, așa că ne-am gândit să venim în sprijinul vostru, al antreprenorilor mici și mijloci din Cluj care se chinuie să răzbată în jungla de business din România.

Metodele de promovare clasice cu flyere și pliante sunt depășite, investiția în ele nu rentează, publicitatea stradală este mult prea scumpă și ineficientă, iar reclamele la televizor și pe radio sunt și ele mult prea scumpe. Dar acum ai o altă alternativă, una mult mai moderă și care aduce rezultate. Alege să îți faci reclama într-un ziar online și vei beneficia de o expunere mult mai mare! Internetul e viitorul, toată lumea citește presa online și are acces la internet direct de pe telefon. Gândește-te la următorul aspect. Imaginează-ți că un om de presă scrie unul, două sau trei articole personalizate despre afacerea ta și acestea ajung în mii de ecrane din județul Cluj. Te tentează?

Vrei ca business-ul tău să ajungă în casele a sute sau mii de clujeni zilnic, săptămânal sau lunar? SCRIE-NE ACUM!

eClujeanul.ro este o publicație online independentă și de tradiție în Cluj-Napoca, cu 7 ani vechime în spațiul media local, cu relevanță și influeță. Când scriem noi ceva află mii de clujeni! Vrei ca mii de clujeni să afle despre afacerea ta? SCRIE-NE ACUM!

Îți garantăm că nu vei regreta dacă alegi să lucrezi cu eClujeanul.ro!

Oferta această unică pe care o primești dacă ne scrii un email mai e valabilă până în 31 martie! Ești curios să o vezi? Trimite-ne un email pe[email protected]

eClujeanul – Din culisele orașului tău!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.