Nasra, un nou atac la Alin Tișe – „Este repetentul regiunii de nord-vest la capitolul drumuri județene modernizate promise și realizate!”

Deputatul clujean Gabriel Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj, a lansat un nou atac la adresa președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, pe care îl cataloghează drept „repetentul regiunii de nord-vest la capitolul drumuri județene modernizate promise și realizate!”.

În aprilie 2019 se împlinesc șapte ani de când Alin Tișe a promis modernizarea a 800 de km de drumuri județene.

În aprilie se împlinesc șapte ani de când Alin Tișe a promis modernizarea drumurilor județene și în realitate, la capitolul kilometri de drumuri județene modernizate promise și realizate, Alin Tișe este repetentul regiunii dintre cei șase președinți de Consilii Județene din zona de nord-vest.

Intrăm în ultimul an al celui de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj și problemele județului sunt în continuare uriașe: de la nefinalizarea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor și până la faptul că societățile din subordinea instituției, precum DRUMURI ŞI PODURI JUDEŢENE CLUJ S.A. sau PAZĂ ŞI PROTECŢIE CLUJ SRL au fost puse pe butuci de camarila PDL.

Apoi, cârpirea multor drumuri județene și modernizarea câtorva nu ține loc lipsei unei mari investiții în trei ani de mandat.

În continuare sunt zeci de localități din Cluj care sunt legate de drumuri județene ciuruite iar răbdarea clujenilor a ajuns la o limită„, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.