Filarmonica de Stat „Transilvania” încheie anul 2021 pe ritmul de muzică barocă

Refectoriul Mănăstirii Franciscane din Cluj, una dintre cele mai frumoase săli în stil gotic din oraș și locul în ale cărui ziduri este întipărită istoria a decenii de muzică, găzduiește ultimul concert al Filarmonicii de Stat Transilvania din acest an, dedicat universului sonor al muzicii baroce.

Membri ai orchestrei și invitații lor vor purta publicul clujean pe undele muzicii lui Bach, Corelli, Castello, Rognoni sau Corrette, aducând spiritul sărbătorilor mai aproape de sufletele ascultătorilor.

Astfel, publicul interesat este așteptat cu drag la evenimentul ce va avea loc marți, 21 decembrie, pentru a se bucura împreună de frumusețea muzicii care prevestește armonia sărbătorilor, prilejuind deschiderea tuturor către retrospecție!

Pentru ca bucuria să poată fi manifestată în condiții de siguranță, publicul prezent trebuie să respecte noile reglementări, conforme Hotărârii nr. 112 din 07.12.2021.

Accesul spectatorilor în sala Refectorium a Mănăstirii Franciscane este permis în următoarele condiții:

  • persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2;
  • persoanele prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se va realiza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19. Purtarea măştii pe durata concertului este obligatorie.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procedurilor de triaj epidemiologic de la intrare, publicul este rugat să fie prezent cu cca. 30 minute înainte de ora începerii concertului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.