Final de sezon în Liga Florilor – „U” Cluj, învinsă pe teren propriu de Măgura Cisnădie, merge la „barajul” de retrogradare!

Handbalistele de la „U” Cluj au fost învinse sâmbătă, 18 mai, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, de redutabila formație CS Măgura Cisnădie, scor 21-25 (8-11), în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Florilor.

În prima parte a primei reprize partida a fost una echilibrată, dar oaspetele din Cisnădie au revenit în meci și s-au instalat la conducere pe tabelă, nemaicedând avantajul până la final. Clujencele au reușit să înscrie doar 8 goluri, singurele marcatoare au fost, Senocico, Boian și Lazăr.

După pauză, Cisnădie a defilat pe teren și a controlat autoritar meciul, „studentele” pregătite de Alin Bondar nu au avut forța să întoarcă soarta partidei.

Cisnădie a fost încurajată la Cluj de un grup de fani înfocați, care au cântat pe toată durata partidei și au dominat fondul sonor în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Cele mai bune marcatoare ale lui „U” Cluj au fost Mihaela Senocico, cu 7 reușite, urmată de Diana Lazăr, cu șase goluri, Dindiligan (2), Pica (2), iar următoarele cu o reușită, Vasiliu, Petruș, Boian și Vălean.

„U” Cluj incheie sezonul pe locul al 12-lea, cu 12 puncte și va juca barajul de retrogradare în perioada 5-9 iunie, la Cisnădie, cu Târgu Mureș, Dacia Mioveni și CSM Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.