Final de UNTOLD – Peste 86.000 de participanți în ultima zi și 330.000 în toate cele patru zile de festival!

Peste 86.000 de persoane au trăit experiența ultimei zile a festivalului UNTOLD 2017. Cel mai așteptat artist al zilei, dj-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe Dragon’s Nest și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj. Ediția a 3-a a fost închisă de japonezul Steve Aoki, unul dintre artiștii doriți de public la ediția aceasta.

Artistul în vârstă de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul UNTOLD din România. Mesajul „Mi-a fost un dor incredibil de voi!”, i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe puștiul-minune al fenomenului EDM, aflat în prezent pe locul 1 în clasamentul DJ-ilor întocmit de platforma DJMag.com.

Ultimul „rege” care a urcat pe scena principală UNTOLD și a încheiat cu succes ediția a 3-a a fost japonezul Steve Aoki, care s-a pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. A fost atât de vrâjit de publicul din România încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste program.

„Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume”, a spus Aoki.

Nici ploaia nu i-a oprit pe „untoldiști” să se bucure de experiența de festival

O ploaie mocănească a început în timpul show-ului lui Afrojack și a continuat până la Steve Aoki, o bună parte dintre participanți au plecat la finalul spectacolului lui Martin Garrix și nu au mai stat și la ultimul artist, dar o mică ploaie de vară nu i-a oprit totuși pe festivalierii fideli să se bucure în continuare de experiență până la răsărit și să trăiască din plin atmosfera. Unii mai curajoși s-au dezbrăcat chiar la bustul gol, în ploaie și au dansat în voie, iar alții s-au ascuns sub pelerine sau în zonele acoperite din arenă. Precizăm că din cauza ploii zona VIP nu a mai putut fi folosită, iar participanții au fost mutați la tribuna oficială, unde au continuat distracția până la răsărit.

S-au făcut sute de poze, zeci de mii de selfie-uri, rețelele de socializare Facebook, Instagram și Twitter au fost pline de fotografii cu atmosfera de la UNTOLD, lucru care dovedește că acest festival a devenit un adevărat fenomen global, un brand local al orașului Cluj-Napoca. Mii de turiști veniți din toate colțurile lumii, din Egipt până în Spania, din Franța și până în Maroc, Nigeria, Portugalia, Germania, Danemarca și până în îndepărtata Canada.

„Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”, a declarat dj-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragon’s Nest, iar misteriosul Alan Walker a venit pentru prima dată în România și a fost unul dintre artiștii aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a patra zi a festivalului, Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții.

Toți cei peste 200 de artiști care au urcat pe cele 10 scene au avut numai cuvinte de laudă despre festival, atmosferă, public și România, iar majoritatea participanților au declarat la unison că UNTOLD este cel mai bun festival din lume, lucru care ne dă speranțe că putem obține titlul de Best Major Festival 2017 la European Festival Awards.

UNTOLD 2017 a însemnat în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile Pâmântului care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.