FISC Summer Edition, cu Tibi Neuronu, Cristi Priza si Radu Pietreanu @ La Palat

Festivalul International de Stand Up Comedy vă invită pe frumoasa terasa „La Palat”, in curtea Muzeului de Arta Cluj, pentru o serie de spectacole de stand up comedy ce ne va aduce zambete pe buze toată vara.

FISC summer edition 2014

Pentru cel de-al doilea show din această serie de vară va urca pe scenă, duminică, 3 august, de la ora 19:00, alături de Tibi Neuronu și Cristi Priza, o legendă a umorului românesc, Radu Pietreanu de la Vacanța Mare.

Tibi Neuronu s-a născut în Moldova, a crescut în București și in Timișoara și s-a apucat de stand up comedy în urmă cu 9 ani. Este unul din pionierii acestui gen de umor, în România.

Cristi Priză este un nume din ce in ce mai prezent in toata tara, nerabdator sa reintalneasca publicul clujean.

E cunoscut în toată ţara, iar rolul pe care l-a interpretat ani la rând în serialul „Vacanţa Mare” încă îl urmăreşte, întrucât oamenii îl strigă şi-acum pe stradă Costel. Inconfundabilul Radu Pietreanu nu a pierdut vremea după ce a încheiat capitolul „Vacanţa Mare” ci a continuat spectacolelel în diferite formule, iar acum vine la acest show cu momente de stand-up comedy si parodii muzicale.

Pretul unui bilet este 20 de lei. Bilete se pun în vânzare luni, 28.08.2014, La Palat

Rezervari si informatii: 0733 336 555

Atenție: Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.