FISC Summer Edition, cu Tibi Neuronu, Cristi Priza si Radu Pietreanu @ La Palat

Festivalul International de Stand Up Comedy vă invită pe frumoasa terasa „La Palat”, in curtea Muzeului de Arta Cluj, pentru o serie de spectacole de stand up comedy ce ne va aduce zambete pe buze toată vara.

FISC summer edition 2014

Pentru cel de-al doilea show din această serie de vară va urca pe scenă, duminică, 3 august, de la ora 19:00, alături de Tibi Neuronu și Cristi Priza, o legendă a umorului românesc, Radu Pietreanu de la Vacanța Mare.

Tibi Neuronu s-a născut în Moldova, a crescut în București și in Timișoara și s-a apucat de stand up comedy în urmă cu 9 ani. Este unul din pionierii acestui gen de umor, în România.

Cristi Priză este un nume din ce in ce mai prezent in toata tara, nerabdator sa reintalneasca publicul clujean.

E cunoscut în toată ţara, iar rolul pe care l-a interpretat ani la rând în serialul „Vacanţa Mare” încă îl urmăreşte, întrucât oamenii îl strigă şi-acum pe stradă Costel. Inconfundabilul Radu Pietreanu nu a pierdut vremea după ce a încheiat capitolul „Vacanţa Mare” ci a continuat spectacolelel în diferite formule, iar acum vine la acest show cu momente de stand-up comedy si parodii muzicale.

Pretul unui bilet este 20 de lei. Bilete se pun în vânzare luni, 28.08.2014, La Palat

Rezervari si informatii: 0733 336 555

Atenție: Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.