Invata cum se dezvolta aplicatiile web si produsele tehnologice inovatoare intr-un bootcamp gratuit de 6 luni

Simplon România caută tineri dornici să învețe cum se dezvoltă aplicațiile web și proiecte/startup­uri alături de profesioniști cu experiență. Programul se adresează în special persoanelor care provin din medii modeste și au nevoie de traininguri speciale pentru a fi integrate pe piața muncii.

bootcamp simplon

Bootcampul de 6 luni se bazează pe metodologii de învățare rapidă, eficientă și mai ales practică prin lucrul pe proiecte reale. Simplon ajută participanții să­și descopere talentul și să folosească tehnologia pentru a­și dezvolta aptitudinile. La sfârșitul programului, absolvenții vor fi pregătiți pentru a se integra rapid într­o echipă de dezvoltatori de servicii web fără că angajatorii să mai investească în training.

Cunoștințe dobândite în urma training­ului:

● tehnologii web avansate și limbaje moderne: HTML, CSS, Ruby on Rails, JavaScript
● instrumente de lucru precum Github, Agile Development, Test Driven Development
● noțiuni de product development și user experience/UX design
● metode de dezvoltare tip agile și tehnici de „lean startup” pentru afaceri
● folosirea platformelor online de management eficient al proiectelor web și al echipei
● tehnici de vânzare și marketing al serviciilor și produselor tehnologice

Pentru înscriere trebuie să accesați site­ul Simplon (http://ro.simplon.co) și să trimiteți formularul de aplicare până la data de 20 august. Selecția se va face în luna august când vor avea loc interviuri cu cei selctionați iar cursurile vor începe din toamnă.

Trainingul de specializare în domeniul web este dezvoltat după modelul Simplon.co din Franța. Inspirat din devbootcampurile lansate în Statele Unite, programul Simplon a fost adaptat, testat și validat în 6 luni intensive de training oferit gratuit celor care vin din categorii dezavantajate social și vor să devină antreprenori și dezvoltatori de servicii web.

Simplon România este o filială locală Simplon.co, un start­up francez de succes, lansat în aprilie 2013. Conceptul inovator din punct de vedere social al Simplon.co a fost preluat de Roxana Rugină, una din absolventele programului în Franța. Roxana s­a întors special în România după 4 ani pentru a implementa proiectul la Cluj în parteneriat cu Ruby Tribe și Cluj Cowork.

„Scopul activităților noastre este de a aduce diversitate și inovație în domeniul IT prin dezvoltarea unei comunități de talente creative, pasionate de tehnologie și antreprenoriat”, declară Roxana Rugină, co­fondatorul Simplon România.

Pe lângă bootcamp și programul de incubare dedicat antreprenorilor, Simplon organizează evenimente, ateliere pentru copii, workshopuri pentru fete și femei sau angajații din companii care vor sa învețe programare.

Pentru mai multe informații: ro.simplon.co

One thought on “Invata cum se dezvolta aplicatiile web si produsele tehnologice inovatoare intr-un bootcamp gratuit de 6 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.