Florentin Pera așteaptă cât mai mulți fani la sală pentru meciul de sâmbătă cu Bistrița

Handbalistele de la „U” Cluj vor primi vizita formației CSM Bistrița sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă, în cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale. Meciul va fi transmis în direct de Digisport și DolceSport.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, „U” Cluj ocupând poziția a opta cu 15 puncte, în timp ce gruparea bistrițeană se află pe locul 9 cu 12 puncte.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul clujencelor, Florentin Pera, a susținut că vrea să vină cât mai mulți fani la sală. „Este un meci important în care trebuie să dăm dovadă de atitudine și mobilizare exemplară ținând cont că și Bistrița vine după o perioadă în care nu a reușit să obțină puncte și cu siguranță vor încerca să învingă. Acest joc reprezintă o bună oportunitate pentru echipa noastră să se reabiliteze în fața propriilor suporteri printr-un joc consistent, exact în ambele faze și să obținem cele trei puncte puse în joc. Așteptăm un număr cât mai mare de suporteri la sală pentru a susține fetele, mai ales că s-a anunțat o galerie numeroasă din partea adversarelor”, a declarat Pera pentru u-cluj.ro.

La CSM Bistrița evoluează și două jucătoare care s-au format la Universitatea, Oana Chirilă și Magda Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.