Soarta lui „U” Cluj se decide astazi la Tribunalul Comercial

u cluj suporteriDaca judecatorul sindic de la Tribunalul Comercial va aproba planul de reorganizare al FC „U” Cluj, clubul va putea sa se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane, acolo unde spera sa primeasca licenta pentru sezonul competitional 2013-2014.

Expertiza celei de-a doua firme de insolventa, Solvendi IPURL, a fost una pozitiva si exista sanse mari ca planul de reorganizare al clubului sa fie admis de Tribunalul Comercial. Tot astazi, administratorul judiciar Horia Tiril va fi schimbat din functie de Marieta Anastasescu, de la firma de insolventa A&A Consulting IPURL din Bucuresti. Anastasescu a fost avocata fostului premier Adrian Nastase in dosarul „Matusa Tamara”.

Aproximativ 3 milioane de euro insumeaza datoriile actuale ale Universitatii Cluj (18.585.585 lei). Inaintea de intrarea in insolventa datoriile erau de 7 milioane de euro (29.349.555 lei).

 UPDATE: Tribunalul Comercial Cluj  a amanat pe joi dimineata, 30 mai, decizia privind planul de reoganizare a clubului „U” Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.