Floreștiul are un nou partid. Alternativa Dreaptă a ales conducerea filialei în cea mai mare comună din România

Marți, 2 martie 2021, partidul Alternativa Dreaptă a ales conducerea filialei din cea mai mare comună din România, Florești. Adunarea de alegeri s-a desfășurat în prezența și sub conducerea co-președintelui național, Adela Mîrza și a președintelui județean AD Cluj, Florin-Vasile Șomlea. 

În urma votului secret exprimat, Ionel Daniel Deușan a ieșit câștigător și va conduce destinele organizației din Florești pentru următorii 4 ani, asumându-și câteva obiective clare: dezvoltarea filialei locale AD, proiecte de interes pentru comunitatea floreșteană și participarea la alegerile din 2024, cu scopul de a aduce în Consiliul Local Florești 3-5 consilieri.

În Biroul Executiv Local AD al comunei Florești, alături de președinte, au fost aleși vicepreședinții Serhat Topbaș și Mircea Marcu, secretarul-general Marius Hodină și secretarul-trezorier Dorin Al. Cosmuța.

Filiala Locală Florești, înființată anul trecut, a participat la ultimele alegerile locale și parlamentare, acest lucru constituind prima experiență politică de anvergură care, la următorul scrutin electoral, va conta cu siguranță. 

„Pornim la drum mânați de același gând cu care am marșat și în alegerile locale, acela de a ne pune exclusiv în slujba comunității locale de care aparținem. Sunt multe de făcut în Florești iar oameni dispuși să se implice, destul de puțini. Îmi propun să schimb acest lucru și să atrag cât mai mulți tineri alături de mine și de echipa mea. Deja au început să vină către noi astfel de persoane dornice să schimbe în bine viața localității în care trăiesc. Asta nu poate decât să mă bucure și să îmi dea speranță. Vom avea un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri!„, a declarat Ionel Deușan, președintele Filialei Alternativa Dreaptă Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.