Florin Cardoș rămâne neînvins și mai adaugă o centură în palmares, WBC Mediterranean! Prima gală de box profesionist în Sala Polivalentă

Sala Polivalentă a găzduit, sâmbătă seara, prima gală de box profesionist, organizată de Box Club Arena, în fața unui public entuziast de aproximativ 3000 de persoane, care au urmărit șase meciuri intense și spectaculoase.

DSCN4643

În primul meci, Ionuț Trandafir și-a învins adversarul printr-un KO de senzație care a ridicat sala în picioare, iar Cristian „Lipici” Ciurian (26 ani) și-a mai trecut în palmares o victorie, după ce a câștigat meciul al doilea printr-un KO tehnic pe spaniolul Felix Garcia Losada.

Foto: Ionuț Trandafir
Foto: Ionuț Trandafir
cristian ciurian lipici
Foto: Cristian Ciurian (Box Club Arena)

La categoria grea „heavyweight” am avut parte de un meci extrem de disputat, între Lucian Bot și portughezul Antonio Sousa, încheiat la egalitate.

lucian bot

Favoritul publicului, clujeanul Răzvan Benche și-a învins adversarul prin abandon. Boxerul clujean și-a făcut intrarea în arenă cu un tricou cu „Electric Castle” și fularul Universității Cluj.

razvan benche

Cu patru centuri internaționale în palmares, experimentatul Victor Lupo Puiu a obținut sâmbată seara cea de a 20-a victorie din carieră, dintre care 9 au fost prin KO, 2 remize și 2 înfrângeri.

victor lupo puiu

Main-event-ul serii a fost lupta dintre Florin Cardoș și spaniolul Daniel Rasilla , un pugilist de 34 ani cu experiență care are 11 victorii, un egal și nicio înfrângere.

florin cardos

După un meci de 10 runde, Cardoș l-a învins la puncte pe spaniol și și-a adjudecat centura WBC Mediterranean, obținând totodată a 14 victorie din carieră. Tânărul boxer clujean mai are în palmares încă o centură intercontinentală WBC.

Gala de box mai trebuia să aibă și un meci la feminin, unde frumoasa Ioana Mera ar fi urcat în ring, însă sportiva a anunțat că nu va lupta în această gală din motive personale și i-a încurajat pe băieți de pe margine.

Sportivii de la Box Club Arena sunt pregătiți de antrenorul Vasile Herțeg, un fost pugilist care a făcut carieră în Ungaria și Italia, câștigând ca boxer centura intercontinentală.

vasile herteg

Clubul sportiv „Box Club Arena” din Cluj-Napoca a primit în cadrul galei de sâmbătă din partea Federației Române de Box licența de club profesionist.

One thought on “Florin Cardoș rămâne neînvins și mai adaugă o centură în palmares, WBC Mediterranean! Prima gală de box profesionist în Sala Polivalentă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.