Florin Piersic, în an Centenar: „Iubesc România. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare”

Maestrul actor Florin Piersic a declarat că nu poate să îi transmită României, de Centenar, nimic, decât să îşi ia frâiele în mână.”Nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta”, a spus actorul.

Florin Piersic a declarat, joi seară, la Cluj-Napoca, la un eveniment cultural de Centenar, că el spune adevărul, pentru că, la vârsta pe care o are, nu poate să spună minciuni.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a spus Piersic, citat de MEDIAFAX.

Actorul a subliniat că îi este greu să se uite la televizor, deoarece vede tot timpul lupte între unii care nu sunt de acord cu alţii, o duşmănie, nemaifiind vorba de prietenia cu care el era obişnuit.

Florin Piersic a participat, joi seară, la cinematograful care îi poartă numele din Cluj-Napoca la manifestarea cultural – caritabilă „Ajun de Centenar””, dedicată elevilor din Republica Moldova care învaţă în oraş. La manifestare au mai fost prezenţi preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi solistul de muzică populară Ioan Bocşa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.