Formele fostelor gimnastice, exploatate în trecut de revistele pentru adulţi!

Dacă actuala generaţie de „fete cuminţi” a gimnasticii româneşti culege laurii şi medaliile la campionatele europene şi mondiale, fosta generaţie s-a descurcat cum a putut pentru a rezista după renunţarea la activitatea sportivă, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva le vom vedea în viitor şi pe Sandra Izbaşa sau Cătălina Ponor în pictoriale incendiare în revistele pentru adulţi şi vor recurge şi ele la activităţi mai puţin „ortodoxe” pentru a face rost de bani după retragere.

Lumea gimnasticii, şi nu numai, a fost şo­­cată la auzul veştii că Floarea Leonida, 25 de ani, o fostă vicecampioană europeană şi mondială, s-ar prostitua în Germania. Dar, de-a lungul timpului, gimnastele noastre au încercat să facă rost de bani prin metode destul de controversate. Au pozat în reviste pentru bărbaţi, au făcut filme erotice, au fost implicate în scandaluri sexuale. Acele vremuri sunt, acum, de domeniul trecutului, fiecare gimnastă şi-a găsit un alt drum în viaţă.

Cea mai controversată dintre toate, Corina Ungureanu, fostă campioană europeană şi mondială, a fost prima care a pozat în Playboy. S-a întâmplat în ianuarie 2000, la doar câteva luni după retragerea din activitatea sportivă, gestul său dând naştere unui mare scandal la vremea respectivă.

Doi ani mai târziu, Corina a apărut în celebrul film nud făcut pentru o televiziune japoneză, alături de alte două foste gimnaste, Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici. Fetele au încasat atunci câte 40.000 de dolari. Ultima apariţie sexy a Corinei a avut loc în 2008, tot în Playboy.

Corina Ungureanu, apariţie în Playboy (2008)

claudia-presecan

Corina Ungureanu este membru PSD, iar din iulie 2012 a devenit consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu. În plan sentimental, Corina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani cu un afacerist englez, Jonathan Potts.

Campioană olimpică în 2000, triplă campioană mondială cu echipa, multiplă campioană europeană, Claudia Presecan a apărut în celebrele filme făcute pentru televiziunea japoneză în care ea, Lavinia Miloşovic şi Corina Ungureanu făceau exerciţii de gimnastică doar în bikini.

Acest scandal a făcut-o pe Claudia să ia decizia să plece din ţară şi să se stabilească în Anglia, acolo unde lucrează ca şi contabil într-o bancă.

floarea-leonida

Vicecampioană mondială în 2003, Floarea Leonida (25 ani) a intrat vineri în atenţia publicului, când s-a aflat cu ce se ocupă ea de fapt în Germania. Apropiaţii şi familia ştiau că e antrenoare de fitness, nicidecum că ar fi prostituată de lux.

One thought on “Formele fostelor gimnastice, exploatate în trecut de revistele pentru adulţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.