Fosta concurentă la „Vocea României”, solista Aminda a deschis prima şcoală de muzică din Cluj-Napoca

Prima şcoală de muzică din Cluj a fost înfiinţată de o fostă concurentă la „Vocea României”, clujeanca Aminda, cunoscută drept febleţea Loredanei Groza, în a cărei echipă a participat. Proiectul „Music’s Cool” este unul îndrăzneţ şi se adresează atât celor care doresc să urmeze o carieră în lumea muzicală, dar şi celor pasionaţi care doresc să-şi perfecţioneze vocea.

Aminda nu a dus lipsă de oferte, fiind asaltată de clienţi, majoritatea cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, fani pe care şi i-a câştigat în urma concursului de la PRO TV.

„Încerc să lucrez frumos cu oamenii. Învăţăm muzica la modul liber. De exemplu, gama do major o punem pe partitura de la Knocking on Heavens Door, de la Guns’n’Roses”, a explicat solista pentru CANCAN.ro.

Școala de muzică „Music’s Cool” este formată din serii a câte 3 luni de zile și se bazează pe cursuri interactive de dezvoltate pe muzica modernă, ținute atât de ea cât și de Bogdan Mezof, solistul trupei Grimus. De asemenea, orele de teorie se bazează pe melodii cunoscute.

Prima „promoţie” a şcolii Music’s Cool a început cursurile în luna mai şi a durat până în iulie, iar următoarea serie va începe în prima lună a anului viitor. Pe langa atelierul de voce si orele de canto si teorie, vor exista şi cursuri şi ateliere de dezvoltare a imaginii şi prezenţei scenice.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.