Fostul baschetbalist Paul Chetreanu si-a lansat 3 volume de poezii

Antrenorul secund al echipei „U” BT Mobitelco, Paul Chetreanu-Don si-a lansat, vineri seara, cele trei volume de poezii: „Conglomerat al mortii”, „Eu sunt… un visator malign” si „Elixirul iubirii”.

chetreanu volum de poezii

Prezentarea celor trei volume a fost facuta de chirurgul Mihai Muresan, prieten apropiat al poetului-baschetbalist, poetul Florin Verdes, Vasile G. Dancu, directorul editurii Eikon, Catalin Condurache (artist) si jurnalistul Tiberiu Farcas.

Acestea sunt primele volume de poezii ale fostului baschetbalist. Cei prezenti la lansare au fost provocati de catre autor sa citeasca fragmente din poeziile sale, dar si sa scrie impreuna o poezie incepand cu un vers prestabilit.

„A fost un moment important si foarte emotionant pentru mine. E o etapa noua in viata mea. Desi fac acest lucru de cativa ani, doar acum mi-am gasit curajul sa imi expun in lume gandurile si scrierile. Am dorit sa fie un eveniment mai intim cu oameni apropiati vietii mele, carora la multumesc din suflet ca mi-au fost alaturi in aceasta seara. A fost o seara magica pentru mine si sper ca si pentru cei care au fost prezenti acolo, am incercat sa fie o lansare de carte mai inedita, in care si publicul sa interactioneze si sa simta si ei latura lor creativa. Scriu in prezent la alte trei carti, doua de proza si una de poezii, sper ca pana la inceputul anului viitor sa definitivez cel putin una dintre ele. Nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc poetului Florin Constantin Verdes, chirugului si bunului meu prieten Mihai Muresan, editorului Vasile Dancu, prietenului meu de o viata Catalin Condurache pentru cuvintele de suflet pe care mi le-au adresat si pentru ajutorul pe care mi l-au oferit vineri seara si nu in ultimul rand familiei mele, pentru sutinerea si rabdarea pe care o au cu mine”, a declarat Paul Chetreanu, citat de u-mobitelco.ro.

Fiecare volum de poezii costa 25 lei si au fost scoase pentru prima data la vanzare cu ocazia SmAll Star Game-ului din 14 aprilie (din cortul special amenajat pe platoul Salii Sporturilor) si cu ocazia All Star Game-ului baschetului masculin din 15 aprilie (de la Sala Sporturilor).

foto: u-mobitelco.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.