Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, laudă administraţia locală: „Emil Boc are o echipă faină la primăria Cluj”

Fostul ministru al Educaţiei, europarlamentarul Daniel Funeriu, a discutat pe avionul de Chișinău cu mai mulți funcționari publici din Primăria Cluj-Napoca, pe care a povestit-o pe pagina sa oficială de Facebook.

„Să vă spun o întâmplare: acum câteva zile am nimerit în avion (Chişinău -Bucureşti) între două doamne şi un domn care aveau ceva responsabilități în Primăria Cluj şi care nu m-au recunoscut.

Vorbind cu cei trei am sesizat: interes, inteligență, rigoare, eleganță comportamentală, permanenta căutare de oportunități, rezistență la efort de gândire (l-am testat cu metode patentate de iritare a „adversarului”), deschidere, foarte informate, agilitate, chiar şi umor deştept.

Pe scurt, oameni cu care ai avea încredere şi plăcere să colaborezi. Către final, când una dintre ele m-a recunoscut, nu a avut nici comportamentul slugarnic şi nici comportamentul impertinent, ambele, după caz, tipice funcționarului. Chiar şi-a făcut echipă faină Emil Boc”, a susținut Funeriu.

Actualul europarlamentar, originar din Timișoara, a fugit de unul singur în Franța, în 1988, din România comunistă, la vârsta de 17 ani, după care a absolvit Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg și a fondat o echipă de cercetare la Universitatea Tehnică Munchen.

Acesta a activat în organizațiile politice PLD, PDL și PMP. El a fost ministru al educației în perioada 2009-2012 (guvernul Boc 2), fiind precedat de Ecaterina Andronescu și succedat de clujeanul Cătălin Baba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.