Fostul patron al lui „U” Cluj, Florian Walter, a suferit un atac cerebral și are șanse minime de supraviețuire!

Fostul patron al lui „U” Cluj şi fost acţionar la Dinamo, Florian Walter, este în stare critică, după ce a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, după ce a suferit un atact cerebral, anunţă ProSport.

Conform sursei citate, şansele ca Walter (56 de ani) să supravieţuiască sunt destul de reduse.

În această după-amiază, omul de afaceri a suferit un AVC şi a fost transportat de urgenţă la spital. În acest moment, este la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Conform sursei citate, doctorii nu îl pot opera, riscurile fiind prea mari.

Potrivit medlife.ro, un accident vascular cerebral apare atunci cand aportul de sânge la o parte a creierului este întrerupt sau redus, privând ţesutul cerebral de oxigen şi nutrienţi. În câteva minute, celulele creierului încep să moară. Dacă celulele creierului mor sau sunt deteriorate, simptomele apar în părţile corpului pe care le controlează aceste celule ale creierului (slăbiciune bruscă, paralizie sau amorţeală a feţei, a braţelor sau a picioarelor.

Există două tipuri principale de accident vascular cerebral: ischemice şi hemoragice, ischemicul fiind cel mai frecvent. Din câte se pare, Walter a suferit un AVC hemoragic, de aici şi reticenţa medicilor privind un prognostic favorabil.

Florian Walter a fost acţionar majoritar al FC Petrolul, precum şi unul dintre acţionarii echipei Dinamo, club de la care s-a retras în 2009. El a preluat apoi clubul Universitatea Cluj, iar în vara anului 2012 a plecat la FC Petrolul. Din vara anului 2013, Walter a revenit la „U” Cluj.

Ulterior, a avut probleme cu legea, motiv pentru care în 2015 a fost dat în urmărire internațională, după fuga în Emiratele Arabe Unite. Un an mai târziu a fost adus în țară din Emiratele Arabe Unite, sub escortă. Nu a făcut prea multe declarații, dar întrebat de ce a plecat din țară, a spus ceva despre o amenințare la adresa vieții sale, informa la momentul respectiv Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.