Fostul portar al lui „U” Cluj, Robert Veselovsky, strânge bani pentru o victimă din #Colectiv

Fostul portal și căpitan al Universității Cluj, Robert Veselovsky, în prezent la Mlada Boleslav (Cehia), unul dintre cei mai iubiți străini care a trecut prin vestiarul „șepcilor roșii”, a rămas impresionat de drama prin care trece tânărul Pavlos Popovic (15 ani), o victimă a evenimentului tragic din clubul Colectiv, care este internat cu arsuri grave la un spital din Belgia.

Veselovsky s-a hotărât să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea tânărului erou al tragediei din Colectiv. Acesta a făcut tricouri speciale pe care le-a scos la vânzare pentru fanii din Cehia, Slovacia și România, iar toate fondurile strânse vor merge către Pavlos.

veselovsky

„Ştiu că a trecut o lună şi jumătate de la tragedia din Colectiv, dar cred că nu e niciodată prea târziu ca să te implici. Au fost multe lacrimi, multe poveşti şi mulţi eroi care merită respectul nostru etern, dar unul dintre ei, în special, mi-a atras atenţia. Am citit despre Pavlos, un copil de 16 ani care şi-a salvat prietenul, aflat într-un scaun cu rotile, şi apoi a fost rănit grav.

Aşa ceva citeşti doar în cărţi şi vezi doar în filme. Pavlos e un prieten fantastic. Acum, am aflat că are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru a-şi putea permite tratamentul şi cred că putem să contribuim cu toţii la asta. Eu, ca tată şi rocker, nu am putut să stau deoparte.

Aşa că uite la ce m-am gândit: am făcut 45 de tricouri ca acesta din fotografie şi m-am gândit să-i donez toate încasările din vânzări lui Pavlos. Şi pentru că vrem să strângem cât mai mulţi bani, preţul unui tricou va fi 18 euro sau 80 de lei.

Dacă sunteţi interesaţi, scrieţi-mi un mesaj privat şi vă stau la dispoziţie cu detalii. Este şansa noastră să facem un gest care să conteze, aşa că hai să-l facem!”, a scris Robert, pe pagina personală de facebook, citat de știridesport.ro.

I know it’s been one a half months since the Colectiv tragedy, but I think it’s never too late to get involved. There…

Posted by Robert Veselovsky Official on 15 Decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.