Fostul primar Sorin Apostu si-a schimbat look-ul dupa perioada petrecuta in inchisoare

Fostul primar Sorin Apostu a fost surprins de reporterii ClujJust.ro intrand in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj (IPJ) pentru a semna prezenta in cadrul programului de supraveghere ca urmare a procesului penal in care este judecat pentru fapte de coruptie.

Apostu-la-IPJ-2

Apostu a fost eliberat din arest preventiv in septembrie 2012 si a fost extrem de discret cu aparitiile publice. Fostul primar preda in continuare la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

Codul de procedură penală il obliga să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea de către instanţă, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este chemat.

Acesta s-a prezentat la Politie cu un nou look, imbracat sport, lugi şi tricou albastru, cu ochelari de soare. Nu a dorit să dea niciun fel de declaraţie.

Apostu a stat doar un minut in sediul IPJ Cluj.

Sorin Apostu are o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de la Curtea de Apel Târgu Mureș și se judecă acum în apel la Înalta Curte de Casație și Justiție. Următoara sentință va fi definitivă si va avea loc pe 25 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.