Fostul senator Cătălin Voicu a fost transferat la Penitenciarul Rahova

Fostul senator Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru corupţie, a fost transferat la închisoarea Rahova, de la Penitenciarul Spital Rahova, unde a fost internat în noaptea de 22 spre 23 aprilie, când a început executarea pedepsei.

catalin voicu

Voicu a fost transferat, luni, din Penitenciarul Spital Rahova în Penitenciarul Bucureşti Rahova pentru că nu se mai impunea menţinerea lui în spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). Fostul senator a fost internat în penitenciarul-spital, după ce a fost comndamnat de instanţa supremă, pe 22 aprilie, la şapte ani de închisoare cu executare, având rectoragie, anemie secundară şi alte suferinţe.

„S-a terminat perioada de investigaţii medicale în Penitenciarul Spital, unde fusese transferat la recomandarea medicilor”, a precizat subcomisarul Monica Pană, din cadrul ANP.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Rahova, în prezent Voicu se află în perioada de 21 de zile de carantină, când este evaluat şi spus unor investigaţii medicale.

Fostul senator Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv, pe 22 aprilie, de instanţa supremă, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.