Francezii de la AaRON nu mai vin la Picnic in the Park. Vezi cine urcă în locul lor

Trupa AaRON care trebuia să concerteze, în această seară, în cadrul Picnic in the Park, dar din păcate, în urma unor probleme pe aeroportul din Munchen, francezii nu vor mai ajunge la Cluj-Napoca, informează organizatorii evenimentului.

picnic in the park 2016

„Mai multe curse de ieri seară au ajuns cu întârziere, între care și cea care urma să-i aducă pe AaRON către al doilea avion. Veștile bune sunt însă mai multe: în seara asta îi avem pe scena Picnic pe cei de la Grimus, cărora le mulțumim pentru viteza de reacție, iar trupa AaRON va veni la Jazz in the Park, pe 2 iulie 2016”, se arată într-o postare pe contul oficial de Facebook al Jazz in the Park.

AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret and Olivier Coursier. Albumul lor de debut Artificial Animals Riding on Neverland a fost lansat în 2007 și i-a făcut cunoscuți atât în Franța, cât și în alte țări din Europa. Cel mai recent album, We Cut The Night, a fost lansat în toamna anului trecut. Trupa va concerta în premieră în România.

Programul Picnic in the Park

17.00 – 18.00: The Kryptonite Sparks
18.30 – 20.00: Tango with Lions
20.30 – 22.00: Grimus

Afterparty la Sala Polivalentă

„Picnic in the Park e ultimul moment în care comunitatea noastră se adună la un loc, înainte de festivalul Jazz in the Park din iulie 2016. Va fi un eveniment de o zi, într-un spațiu foarte frumos, unde sperăm să-i surprindem pozitiv pe fanii noștri prin atmosferă și muzică. Am pregătit un line-up bun și multe surprize. Noutatea față de anul trecut este petrecerea care va avea loc după ora 22:00. Anul trecut am simțit că publicul mai voia să stea, că abia s-a încălzit, iar anul acesta avem un plan și după ora 22:00”, a declarat directorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

23.30 – 01.30: Warm-up cu Marwan
01.30 – 04.00: Jazzanova DJ Set cu Jürgen von Knoblauch
04.00: Closing event cu Paul Adrian

DJ-ii de la Jazzanova propun seturi care îmbină muzica funk cu nu jazz, electronică, jazz house și latin jazz. Sunt printre cei mai solicitați DJ-i din Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.