Prima acțiune de colectare a DEEE-urilor de anul acesta

Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu operatorii de salubritate, Rosal Grup şi Compania de Salubritate Brantner-Vereş S.A. organizează prima acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electrocasnice (DEEE) şi a deşeurilor voluminoase (mobilier) din acest an.

deseuri electrice

Acţiunea are loc în cursul zilei de sâmbătă, 31 ianuarie 2015.

Clienţii SC ROSAL GRUP S.A., care vor să se debaraseze de aceste deşeuri, sunt rugaţi să le ducă la punctele de colectare puse la dispoziţia acestora în mai multe zone:

Cartier Mănăştur – str. Bucium – zona garaj CTP
Centru – zona Sala Sporturilor
Cartier Grigorescu – str. Tăietura Turcului;
Cartier Gruia – str. Cetăţii – parcare
Cartierul Zorilor – intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur

Aceste puncte de colectare vor fi supravegheate de un angajat al firmei SC ROSAL GRUP S.A., în intervalul orar 9.00 – 13.00. Pentru detalii suplimentare, clujenii care locuiesc în zona deservită de acest operator de salubritate, pot suna la numărul de telefon 0264/987.

În ceea ce priveşte zona de acţiune a Companiei de Salubritate Brantner-Vereş S.A., clujenii care deţin contracte pentru prestarea serviciului de salubritate menajeră cu această firmă pot apela numărele de telefon 0264/598477 sau 0730/404644. O maşină se va deplasa la domiciliul solicitantului, în vederea debarasării acestuia de echimpamentele electrice/electrocasnice nedorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.