Frumoasa Vlăduța Lupău face senzație pe Youtube cu piesele sale! Două videoclipuri au strâns peste 23 milioane de vizualizări

Una dintre cele mai apreciate tinere interprete de muzică populară din noua generație, Vlăduța Lupău, 29 ani, născută în Șimleul Silvaniei, face senzație pe Youtube cu melodiile sale, acestea având sute de mii sau chiar milioane de vizualizări.

Extrem de populară în rândul tinerilor și nu numai, Vlăduța a lansat un videoclip cu care a doborât topurile românești este al piesei „Dușmanii mei”, care a adunat în șase luni de la lansare peste 7.500.000 de vizualizări.

Melodia a fost compusă împreună cu Rapsozii Maramureșului și Vali Doagă.

Cea mai urmărit videoclip de pe canalul ei oficial este un colaj de petrecere Am prieteni de valoare, lansat tot împreună cu Rapsozii Maramureșului. Acesta are peste 16 milioane de vizualizări.

Artista a strâns peste 641.000 de abonați la canalul ei de Youtube înființat în 2010, iar clipurile sale au în total peste 220 de milioane de vizualizări.

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României.

La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

2 thoughts on “Frumoasa Vlăduța Lupău face senzație pe Youtube cu piesele sale! Două videoclipuri au strâns peste 23 milioane de vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.