FUN FACTORY a încălzit publicul vineri seara la Târgul de Crăciun din Cluj!

Clujenii care s-au încumetat să vină vineri seara, 8 decembrie, la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii, au avut ocazia să îi asculte live pe cei patru componenţi ai trupei veterane germane FUN FACTORY, una dintre formaţiile de top ale anilor 90. 

În ciuda frigului pătrunzător, câteva sute de persoane au dansat pe melodiile celor de la Fun Factory, iar din repertoriul acestora nu au lipsit hituri ca „I wanna’ B with U, baby” sau „Celebration”, cântate la unison de toată piaţa, semn că muzica retro este foarte iubită în continuare de către publicul român.

Trupa a fost chemată şi la BIS, iar la final a acordat autografe şi a fost asaltată la fotografii de către clujeni, iar cea mai solicitată a fost solista Balca Tözün, una dintre fondatoarele trupei.

Cu o vechime de 25 ani pe scena muzicală internaţională, formaţia originară din Hamburg este alcătuită în prezent din Smooth T. , Balca, Steve şi Ski, luând naştere în 1992 şi are la activ patru albume lansate, Nonstop (1994), Close to you (1995), Fun-Tastic (1995) şi Back to the Factory (2016).

Balca Tözün (FUN FACTORY)

VIDEO – Fun Factory – Celebration

VIDEO – Fun Factory – I wanna B with U

Astăzi vor urca pe scenă la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii DJ Vlad Bretan (ora 19:00), urmat de SMILEY (ora 20:00).

Patinoarul va funcționa între orele:

10:00-22:00 (luni-joi)
10:00-23:00 (vineri-duminică)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.