Gala Internațională de Box Profesionist, sâmbătă, la Sala Polivalentă

Iubitorii boxului și ai sportului de contact sunt așteptați sâmbătă, 21 februarie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, la cea mai mare gală de box profesionist din Transilvania.

gala internationala box profesionist

Florin Cardoș, aparținând clubului sportiv Box Club Arena Cluj-Napoca, va ataca centura WBC Mediterranean intrând în luptă cu spaniolul Jorge Fortea, pugilist la fel de puternic, numărând 11 victorii, nicio înfrangere și un egal.

Cardoș are în palmares 13 victorii, 0 infrângeri, și 0 egaluri. Numele sportivului clujean este deja cunoscut, fiind deținător al unei centuri intercontinentală WBC.

florin cardos

Lista de sportivi ce promit ridicarea publicului în picioare include nume sonore ale boxului profesionist românesc dar și internațional.

Unul dintre acestea este Victor Lupo Puiu (light middleweight). În palmaresul acestuia stau 19 victorii, dintre care 9 KO, 2 înfrângeri și 2 remize. De asemenea Victor Lupo Puiu este deținător a 4 centuri internaționale.

Printre participanți se mai număra și Lucian Bot (heavyweight) cu 15 victorii dintre care 5 KO, o singură înfrângere și un singur egal;

Unul dintre favoriții publicului, clujeanul Răzvan Benche (heavyweight), cu 4 victorii (dintre care 1 KO), 5 înfrângeri, și niciun egal, va urca și el în ring sâmbătă.

Razvan Benche
Razvan Benche

Cristian Ciurian (light welterweight), având în palmares 3 victorii.

La feminin, clujeanca Ioana Mera va urca în ring, ea fiind deja campioană europeană la amatori cu 145 de meciuri câştigate si doar două înfrângeri.

Bulgaria are reprezentanți de seamă la această Gală Internațională. Boxerul Blagoy Naydenov (light heavyweight) campion olimpic la tineret va ține garda sus într-un meci cel puțin la fel de interesant precum cele ale colegilor de ring.

„Inițiativa noastră de a aduce meciuri cu greutate în inima Transilvaniei vine din dorința de a plasa orașul Cluj-Napoca pe harta internațională a boxului profesionist și de a încuraja sportul ca mod de viață. Nume mari ale boxului românesc și internațional se vor întâlni în același ring pentru o seară ce se va lăsa cu scântei”, declară organizatorii.

Biletele au prețuri cuprinse între 25 și 200 lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro http://goo.gl/z8Moej, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall Cluj Napoca, Polus Center Cluj și de la sediul Agenției Amprenta (strada Octavian Goga nr 42).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.