Jocurile te scapa de plictiseala

mickey mouseVă aduceți aminte de copilărie, perioada in care când în afară de jucatul pe calculatorul, dacă îl aveam, nu făceam nimic altceva? Au fost vremuri frumoase care au meritat toată atenția noastră. În schimb, in ziua de azi, copiii și chiar adulții au ales ca jocurile pe calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil să le ocupe tot timpul. Părerea mea nu este una foarte bună. Jocurile te scapă de plictiseală, insa este indicat sa te joci moderat. Nu trebuie sa iti petreci toată ziua jucandu-te, uitând să îți ocupi timpul și cu alte lucruri utile.

Personal, am încercat să testez și eu noua metodă de a scăpa de plictiseală. Și chiar a funcționat. Funcționează atunci când crezi cu tărie în dânsa, dar nu e recomandat să abuzezi. Dacă stai prea mult în fața calculatorului, jucându-te jocuri cu prințese, remi, puzzle sau știu eu… orice alte jocuri, distracția parcă nu mai e aceeași. Mai bine mai puțin decât mult și fără rost.

Recomand multe jocuri gokids.ro frumoase, pentru că sunt o mulțime de jocuri pe care nu te vei sătura să le joci cu fiecare ocazie pe care o vei prinde. Dar mare atenție, nu contează ce jocuri te joci, contează timpul pe care îl petreci în fața calculatorului. Dacă îți dorești să scapi de plictiseală, încearcă aceste jocuri speciale create pentru voi. Vă relaxează și vă vor face să vă aduceți aminte atât de copilărie, dacă sunteți adulți, cât și de timpul pe care îl alocați înaintea unui joc. Vremurile se schimbă, dar nu trebuie să uităm să ne mai relaxăm și noi puțin.

În momentele în care simți că nu mai poți face față ca și părinte, lasă-ți copilul să se joace minim o oră, încât tu să ai timp să îți tragi puțin suflarea. De multe ori contează ca lucrurile să fie bine făcute, dar pentru asta avem nevoie de odihnă, jocuri interactive și o familie care să ne fie aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.