Videochatul – între mit și realitate

Multe persoane consideră studiourile de videochat ca fiind un lucru rău și să ar trebui desființate. Din această cauză au apărut numeroase mituri care să facă fetele dornice să se răzgândească și să le îndrepte spre un alt job. Însă, cei care au avut deja un contact cu acest domeniu infirmă miturile apărute din exterior și explică exact care este natura muncii și ce trebuie să facă fiecare model.

videochat cluj

Mitul 1. Trebuie să te dezbraci pentru bărbați

Multe persoane nu știu că videochatul este împărțit în două domenii: Adult și Non-Adult. Fiecare fată care se hotărește să lucreze ca și model videochat poate alege pe care ramură merge. Este o concepție greșită cum că toate fetele se dezbracă. Nu negăm cu nu se întâmplă în anumite studiouri, însă cele de lux, care pun accent pe bunăstarea fetelor, oferă posibilitatea de a avea doar discuții cu clienți din diferite părți ale lumii prin intermediul unei camere web. Tocmai pentru asta este foarte important ca fiecare fată să aleagă ceea ce i se potrivește mai bine și cum vrea să își câștige banii.

Mitul 2. Toți vor afla natura muncii

Este total greșit. Site-urile cu care colaborează studiourile de videochat din Cluj Napoca nu sunt accesibile din România, iar majoritatea oferă posibilitatea de a bana țări unde modelul nu dorește să apară. Rămâne la latitudinea fiecăreia să spună familiei despre locul de muncă, însă confidențialitatea este păstrată prin contract. Vezi aici cum se pastrează confidenţialitatea intr-un studio de videochat Cluj.

Mitul 3. Studiourile profită de fete

Un studio serios de videochat nu își va permite niciodată să piardă clienți și angajate. Aceștia pot vorbi de rău studioul și îi poate aduce publicitate negativă. Tocmai pentru a oferi siguranță și confort psihic modelelor, se încheie un contract de muncă sau de colaborare, care are anumiți termeni care trebuie respectați de ambele părți. Este foarte important ca înainte de angajare să se discute deschis la interviu și studioul să fie vizitat în persoană.

Mitul 4. Videochatul este ilegal

Videochatul nu reprezintă prostituție, tocmai pentru care nu este ilegal. Totul se face într-un cadru special amenajat, iar modelul este angajat cu contract de muncă. Acest mit probabil a fost născocit de cei care doresc ca videochatul să devină ilegal. Citeşte mai multe aici, despre videochat.

 

3 thoughts on “Videochatul – între mit și realitate

  1. Atunci cand te angajezi intr-uun studio de videochat profesionist, iti vor fi prezentate toate regulile si avantajele si pana la urma, ramane la latitudinea ta daca vrei sa incepi sau nu, insa cu siguranta exista destule mituri despre videochat.

  2. Realitatea este cea pe care o redau persoanele care lucreaza in domeniu, de altfel singurele in masura sa discute despre cat de adevarate sau false sunt informatiile ce provin din acest domeniu.

  3. Pareri o sa fie intotdeauna despre videochat, fie pozitive, fie negative. Pana la urma cele mai in masura sa discute despre acest subiect, dar si de avantaje sau dezavantaje, sunt modelele de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.