Fan păcănele? Lasă miturile deoparte și începe să te distrezi ca la carte

Cine intră pe un forum al amatorilor de păcănele sau pe un site de gambling pe care sunt permise comentariile se pune imediat la curent cu toate teoriile conspirației despre lumea jocurilor de noroc. De obicei, acolo lasă mesaje în special nemulțumiții, care văd lucrurile doar din perspectiva lor. De exemplu, poți citi că nu răspunde nimeni dacă scrii pe emailul de  contact Vlad cazino. Asta nu înseamnă că e adevărat. Poate că jucătorul care a postat această informație-reclamație ca pe un adevăr general a trimis mesaj în afara orelor de lucru ale serviciului cu clienții și a avut pretenția să i se răspundă în 5 minute.

Iată, pe scurt, ce mituri despre păcănele poți găsi în spațiul public:

„Jocurile sunt trucate”

Poți să alegi orice recenzie de cazinou dorești. La comentarii, vei găsi câteva mesaje de genul: „Este o păcăleală! Am băgat câteva mii de lei și nu am luat nimic. Jocurile sunt trucate!”. Există două variante: respectivul fie a jucat la un cazinou nelicențiat, caz în care poate avea dreptate, fie a avut ghinion. Este posibil să alimentezi contul cu o sumă mare și să o pierzi pe toată, dar e „riscul meseriei”. Jocurile nu pot fi trucate într-un cazinou licențiat, pentru că sunt verificate periodic de autorități și nu închide nimeni ochii la așa ceva.

„Ofertele promoționale sunt niște păcăleli”

Cazinourile online se întrec în oferte promoționale pentru clienții noi și pentru cei care au deja cont. Recompensele sunt din ce în ce mai atractive, pentru că și concurența este foarte serioasă în acest domeniu. Cele mai populare sunt ofertele fără depunere, prin care primești fonduri suplimentare sau rotiri gratuite care nu mai sunt condiționate de efectuarea unui depozit. Evident, există voci care spun că aceste oferte sunt doar niște păcăleli. Nu te lua după aceste voci. Softul nu face nicio diferență între o rotire din bani reali și una gratuite, sau din bani primiți cadou.

„Jackpotul este declanșat doar de miza maximă”

Trebuie să fii foarte norocos pentru a declanșa un jackpot. Unii joacă de ani buni, zi de zi, și nu au reușit această performanță, ceea ce este perfect normal. Au existat, însă, și cazuri de jucători care au luat premii mari cu miza minimă la Shining Crown. Ideea este că jackpotul poate fi declanșat de orice miză, dacă regulamentul jocului permite acest lucru. În cazul în care în secțiunea info se specifică faptul că doar miza maximă activează premiul, atunci e altceva. Nu este un moft al cazinoului, ci o setare făcută de producătorul softului.

„Poți face profit folosind strategii de pariere”

Strategiile de pariere sunt folosite în special la pariurile sportive, pentru că rezultatul unui meci poate fi anticipat într-o oarecare măsură pe baza analizării evenimentului. De asemenea, ele mai pot avea eficiență în cazul jocurilor cu caracter repetitiv, în care câștigul este stabilit pe baza unor cote, precum ruletă live sau blackjack live (nu mese electronice, pentru că softul „se prinde” și returnează exact rezultatele care îl falimentează pe cel care încearcă să folosească strategia). În cazul păcănelelor, e imposibil de aplicat un sistem de joc, pentru că rezultatul fiecărei rotiri este absolut întâmplător (fără legătură cu rezultatele rundelor precedente) și nu are caracter repetitiv. Orice asemănare între două învârtiri diferite este pură coincidență.

Recomandarea noastră este să nu îți pierzi timpul cu miturile despre păcănele. Atunci când intri într-un cazinou online, propune-ți doar să te distrezi. Alege sloturile care te relaxează cel mai mult, împarte bugetul astfel încât să îți ajungă să joci cât mai multe runde, iar dacă citești un comentariu precum „cei de la Vlad cazino nu răspund”, caută pe Google „Vlad cazino păreri” și vezi și alte păreri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.