Gala Tineretului Clujean 6.0 ne aduce împreună, mai uniți ca niciodată

2022 este despre co-creare, unitate, închegare și întoarcerea în comunitate. Federația Tinerilor din  Cluj dă startul celei de-a VI-a ediții a Galei Tineretului Clujean 2022 – Together, o ediție cu totul  specială în care proiectele cu și despre comunitatea de tineret sunt aduse în lumina reflectoarelor,  pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” , în 25 noiembrie, de la ora 19:00.  

Se vor premia inițiativele și proiectele ce au abordat următoarele tematici:

● Mediu și Sustenabilitate  

● Sănătatea și bunăstarea tinerilor 

● Formare profesională  

● Incluziune și diversitate 

● Cultură  

● Educație formală și non-formală  

● Inițiative pentru mediul rural.  

În acest an venim cu o nouă categorie. Ambiția noastră este să aducem în lumină ideile unice, să  oferim creativității toate meritele și să susținem parteneriatele inovatoare. 

Gala Tineretului Clujean 6.0 va premia, separat de „competiția clasică”, un proiect aflat în  stadiul de idee ce se fundamentează pe colaborarea între tineri și alți actori din societate (mediul  public, academic și privat). 

În completarea categoriile generale vom oferi și premii speciale pentru:

● Cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri 

● Premiul de popularitate 

Concursul este deschis, de altfel ca în fiecare an, organizațiilor non-guvernamentale, instituțiilor  publice, grupurilor informare și oricărei structuri ce a derulat, sau derulează, în perioada 21  noiembrie 2021 – 11 noiembrie 2022, proiecte ce au contribuit la dezvoltarea comunității de tineri.  

Proiectele pot fi înscrise până în data de 11 noiembrie, ora 23:59.  

Formularul de înscriere și regulamentul complet se regăsesc pe https://galatineretuluiclujean.ro/

Gala Tineretului Clujean se descrie ca o inițiativă transectorială de celebrare a tinerilor care își  găsesc motivația de a se conecta și implica în comunitate, și care, prin eforturile depuse contribuie  activ la dezvoltarea acesteia, atât la nivelul segmentului pe care îl reprezintă cât și dincolo de  acesta. 

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului  Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj  Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.