Gala Tineretului Clujean 6.0 te premiază pentru idee ta!

Gala Tineretului Clujean 6.0 vine cu o nouă provocare! În premieră a fost lansată o nouă competiție  dedicată proiectelor aflate în stadiul de IDEE. 

Anul acesta suntem în căutarea unei inițiative unice, adaptate nevoilor prezente, pe care împreună  să o materializăm și să-i oferim o rampă de lansare. 

Gala Tienretului Clujean dorește să aducă în lumină inițiative și idei unice, oferind astfel, creativității meritele necesare  pentru implementarea și împlinirea acestora prin susținerea de parteneriate inovatoare. 

Competiția la această categorie se desfășoară separat de competiția clasică. Formularul este  dedicat înscrierii proiectelor aflate în stadiul de idee care adresează probleme/ tematici cu și pentru  comunitatea de tineret și care vizează colaborarea cu parteneri din mediul privat, academic și/ sau  public. 

Concret, se dlorește ca ideile tinerilor să prindă contur alături de Federație Tinerilor din Cluj. 

Formularul de înscriere este disponibil pe site-ul evenimentului  (https://galatineretuluiclujean.ro/) fiind deschis până în 17.11.2022, ora 23:59. 

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului  Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.