Gamerz Pub, un local pentru comunitatea gamerilor din Cluj – EXCLUSIV

Gameri profesioniști și amatori din Cluj, avem o veste bună pentru voi! Dacă îți plac jocurile tip boardgames, îți place să te joci pe Xbox, urmărești transmisiunile online de la campionatele internaționale de League of Legends, DOTA sau Counter Strike, o poți face de acum înainte într-un pub special amenajat pentru gamerul din tine – primul eSports Pub din Cluj-Napoca și din Transilvania – Gamerz Pub (strada Victor Babeș nr. 33A), deschis de doar trei săptămâni.

gamerz pub cluj

Dotat cu patru plasme și o consolă Xbox cu zeci de jocuri, Gamerz Pub vă așteaptă la un pahar de vorbă într-un mediu relaxant și plăcut, unde puteți urmări alături de prieteni transmisiunile competițiilor internaționale din jocurile tale preferate. Iar dacă vi se face foame după „joacă”, aveți posibilitatea să serviți și o pizza gustoasă dintr-un meniu foarte variat.

Prețurile? Foarte bune și acceptabile, ținând cont că se află foarte aproape de campusul studențesc din Hașdeu.

În viitorul apropiat vor fi organizate turnee și campionate locale de League of Legends, Starcraft, DOTA, CS, FIFA și altele.

gamerz pub cluj2

Acest articol NU este unul plătit! eClujeanul.ro publică în mod constant ponturi gratuite și recomandări de localuri, evenimente, servicii care merită promovate. Considerăm că e de datoria noastră, a presei, să le oferim clujenilor alternative plăcute de petrecere a timpului, fără să percepem bani pentru publicitate. Această rubrică „ponturi gratuite” exprimă părerea sinceră a redacției eClujeanul, iar recomandările pe care le facem ne aparțin în totalitate, „testate” chiar de noi și nimeni nu ne poate „dicta” despre ce să scriem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.