În luptă cu greutatea: Ambiția unui tânăr clujean de a scăpa de cele peste 150 kilograme va deveni subiectul unui vlog motivațional!

Pentru multe persoane, începutul de an reprezintă un prilej ideal pentru a-și seta noi obiective și provocări de realizat de-a lungul celor 12 luni. Unii vor să slăbească, alții să călătorească mai mult, unii vor să își renoveze apartamentul sau să își cumpere o casă, o mașină, un gadget, un telefon sau televizor de ultimă generație, fiecare are vise sau aspirații pe care vrea să și le împlinească în cursul anului. Pentru majoritatea aceste planuri rămân doar pe hârtie, pierdute într-un colț al minții și reactivate la fiecare început de an, însă pentru un tânăr clujean ambiția de a scăpa în 2017 de cele peste 150 kilograme pe care le are devine un fapt cu adevărat real și nu va fi doar un simplu obiectiv trecut în agenda vieții, întregul proces de slăbire urmând să fie monitorizat cu mare atenție într-un videoblog de senzație pe care acesta îl va ține săptămânal. Așadar, scuzele clasice cu „nu am timp”, „sunt obosit” sau „de luni mă apuc de sală” vor deveni istorie, e timpul faptelor!

„Mi-am propus să fac asta în primul rând pentru a-mi deonstra mie că pot, iar apoi pentru a-i motiva și pe alții care se confruntă cu această criză a kilogramelor în plus. Îmi doresc ca acest demers să îi inspire și pe alții. Îmi voi monitoriza online întreaga activitate, iar rezultatele vor fi vizibile săptămânal pe cântar”, a susținut, pentru eClujeanul.ro, Radu Prodan.

Radu vrea ca demersul său să îi motiveze și pe alții care se confruntă cu această problemă, iar din această cauză a ales să facă publică întreaga evoluție.

„Am avut o tentativă cu ceva timp în urmă de a pierde câteva kilograme, dar din păcate sărbătorile m-au împiedicat să continui, știu, scuze și numai scuze, dar m-am hotărât acum să îmi iau inima în dinți și să mă țin de treabă. Astfel că am creat o pagină de Facebook unde îmi veți putea urmări lupta cu kilogramele”, a mai precizat tânărul ambiționat.

Clujeanul promite că rezultatele se vor vedea rapid, iar pagina unde îi veți putea urmări evoluția este: https://www.facebook.com/loseweightwow/.

Primul videoclip din cadrul acestui videoblog va apărea marți, 17 ianuarie, odată cu „cântarul oficial”, și va fi disponibil pe pagina oficială a inițiativei: facebook.com/loseweightwow, urmând ca în zilele următoare să apară următoarele.

2 thoughts on “În luptă cu greutatea: Ambiția unui tânăr clujean de a scăpa de cele peste 150 kilograme va deveni subiectul unui vlog motivațional!

  1. Daca ati fi depus un minim efort de a citi continutul acestui articol ati fi vazut despre cine e vorba in el si cine isi face vlog. Va rugam frumos sa cititi textul si apoi sa comentati!

    Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.