Preşedintele Klaus Iohannis vine joi la Cluj-Napoca! Cum arată programul vizitei sale?

Președintele României îşi va încheie campania electorală la Cluj-Napoca, unde va fi însoţit de Rareș Bogdan, cel care deschide lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Iohannis se va întâlni cu activul de partid, însă își va lansa și cel mai nou volum – „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Administraţia Prezidenţială a comunicat programul vizitei președintelui Klaus Iohannis la Cluj-Napoca: 

14:10 – Întâlnire cu autoritățile locale din regiune. Grand Hotel Italia
17:00 – Evenimentul de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Sala Auditorium Maximum,  Universitatea Babeș-Bolyai

La Cluj-Napoca, Iohannis le va vorbi cetățenilor despre lupta anticorupție, referendumul pe Justiție și alegerile europarlamentare, votul pentru cele două evenimente politice urmând să aibă loc duminică,  26 mai 2019. 

Volumul „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

Cartea va putea fi achiziționată în cadrul evenimentului sau de pe curteaveche.ro, la prețul de 59 de lei. Iohannis a mai publicat volumele „Pas cu pas” (2014) şi „Primul pas” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.