Ganea, bun de plată! Fostul antrenor al Universităţii Cluj, obligat să achite clubului 60.000 de euro

ionel ganeaTribunalul Botoşani a dat o sentinţă definitivă şi executorie care îl obligă pe Ionel Ganea să restituie Universităţii Cluj suma de 60.000 de euro.

Această sumă reprezintă chiria plătită de club şi salariul pe lunile octombrie şi noiembrie 2013. Iniţial, Curtea de Apel Cluj i-a dat câştig de cauză „Ganezului”, care contestase decizia clubului de a-i rezilia contractul în octombrie 2013.

Fostul antrenor al „şepcilor roşii” solicitase clubului suma de 240.000 de euro pentru stingerea conflictului.

„Constată nulitatea absolută a operaţiunilor de plată efectuate de debitoare în beneficiul pârâtului Ganea Ioan Viorel în baza OP nr. 56 din 14 iunie 2013; nr. 80 din 11 iulie 2013 şi nr. 60 din 20 iunie 2013, în sumă totală de 269306 lei şi repune părţile în situaţia anterioară în sensul obligării pârâtului la restituirea către debitoare a acestei sume. respins capătul de cerere privind stingerea prin compensaţie a acestor sume cu alte obligaţii băneşti pe care debitoarea le are faţă de pârât. Respins excepţia invocată de pârât prin întâmpinare. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică din 5 iunie 2014.”

Avocaţii lui Ganea pot face recurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.