Napoca Rally Academy, prima echipă românească în Campionatul European de Raliuri

napoca rally academy„Napoca Rally Academy” este prima echipă din România ce va participa în Campionatul European de Raliuri, la Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia, competiţie care cuprinde 15 probe speciale, în lungime totală de 243 kilometri, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

NRA este înscrisă în competiţia pe echipe din ERC Production Cup, Marco Tempestini şi Simone Tempestini, tată şi fiu, urmând să ia startul în Letonia cu modelul Subaru N15 R4.

„Napoca Rally Academy nu înseamnă doar Marco Tempestini şi Simone Tempestini. Am profitat de oportunitatea creată în regulamentul Campionatului European de Raliuri şi am înscris Napoca Rally Academy în competiţia pe echipe. Astfel, mai mulţi piloţi din echipa noastră vor avea ocazia să participe la câteva etape din acest campionat. Încă nu am stabilit un program concret, dar cu siguranţă în 2013 mai mulţi piloţi ai echipei Napoca Rally Academy vor lua startul alături de noi în acest campionat”, a spus Marco Tempestini.

„Din păcate, nu a mai rămas prea multă zăpadă pe unele probe. Mi-ar fi plăcut să fie multă zăpadă, ca în Finlanda, dar în ultimele trei zile a plouat foarte mult şi probele arată altfel acum. Totul a funcţionat destul de bine la recunoaşteri”, a spus, la rândul său, Simone Tempestini, care va face echipa cu Sergiu Itu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.