Geluri UV profesionale comercializate de către magazinul online EVOQE.RO!

Manichiurile moderne reprezintă o adevărată provocare în prezent pentru stiliștii profesioniști. Cunoaștem felul în care arată o manichiură modernă frumos realizată. Pentru a obține rezultate de invidiat, este însă nevoie de produse foarte moderne care trebuie să fie și de foarte bună calitate. Cele mai complexe manichiuri moderne se obțin cu ajutorul unor geluri speciale, care sunt de mai multe categorii. 

Gelurile UV sunt denumite în felul acesta deoarece uscarea lor necesită folosirea unei lămpi speciale foarte moderne de tip UV sau LED. Gelurile de acest tip pot avea culori diferite, puteri diferite de acoperire și densități variate. Pot fi folosite la construcții propriu-zise dar și pentru finisări. Pot fi geluri pentru construcții, geluri pentru finisări, geluri color, geluri 3 în 1, geluri pentru luciu, etc.

În oferta magazinului online Evoqe.ro veți găsi sute de modele de geluri moderne cu care puteți realiza manichiuri foarte complexe. Prețurile lor nu sunt deloc mari și sunt fabricate de către producători renumiți în foarte multe țări din lume: CANNI, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, etc.

Gel UV Color FSM 8 ml, 048 Pink Red

Este un produs profesional de foarte bună calitate. Poate fi folosit pentru întreaga unghie sau poate fi folosit pentru manichiuri de tip French sau pentru pictura pe unghii. Pigmentarea este excelentă. Are o consistență medie și se lucrează foarte ușor cu el. Este motivul principal pentru care este recomandat a fi folosit și de persoanele începătoare în domeniul Nail Art.

Înainte de folosire, producătorul recomandă ca acesta să fie foarte bine amestecat în așa fel încât să nu se formeze bule.

 Timpul de uscare este destul de lung, respectiv aproximativ 3 minute la lampa de tip LED. Este datorită faptului că gelul de acest tip are o pigmentare foarte bună.

Gel UV Construcție – Perfect French Natural 30 ml

Este un alt produs modern comercializat de către magazinul online Evoqe.ro. Este un produs profesional de tip Alleppaznokcie. Tehnologia de fabricație a acestui produs se bazează pe o formulă complet nouă de polimeri cu molecule scăzute. Aceștia nu afectează structura biologica a unghiei. Este, de asemenea, un gel de tip 3 în 1 și nu necesită aplicarea unei baze.

Aderența produsului este foarte bună, se usucă foarte bine la lampa modernă UV și are și proprietăți de auto nivelare. Este unul din produsele care determină creșterea unghiei și care o și întărește datorită componentelor hrănitoare pe care le conține. Producătorul recomandă ca acest produs să fie folosit pentru realizarea extensiilor pe șablon, pentru crearea curbei C, pentru modelarea și consolidarea unghiei naturale.

De asemenea, mai poate fi folosit ca bază pentru oja semipermanenta.Sunt foarte multe alte produse profesionale care vă pot ajuta să realizați manichiuri moderne, incluse în oferta Evoqe.ro.

Vă recomandăm să comandați și baze unghii moderne, decoruri și tatuaje unghii, produse acrilice, polygel, produse EVERIN, etc.

Periodic sunt organizate și campanii de reduceri foarte importante pentru toate categoriile de produse profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.