Unghii mai frumoase în sezonul de iarnă!

Pe perioada sezonului foarte friguros avem nevoie de metode eficiente pentru a ne proteja de temperaturile foarte scăzute. Cel mai afectat va fi tenul și apoi mâinile. Într-un astfel de sezon este recomandat să folosim foarte multe creme sau uleiuri hidratante. 

Uleiul de Argan este un produs cu excelente proprietăți hidratante. Are efecte minunate asupra tenului. Hidratează foarte eficient tenul și reglează producția de sebum în cazul persoanelor care au tenul gras. Datorită conținutului ridicat în vitamina E și în acizi grași esențiali, este recomandat și pentru tratamentele anti-rid. 

Este folosit deja de foarte multă lume pentru hidratarea pielii corpului, de asemenea. Poate reduce inflamația, poate reface pielea și poate să și calmeze durerea. Mai este recomandat pentru tratamentul celulitei și pentru tratamentul vergeturilor.

Dacă veți opta pentru acest produs, de preferat în forma naturală 100%, rețineți faptul că îl puteți folosi inclusiv pentru unghii și cuticule, precum și pentru întreținerea părului.

Unghiile foarte bine hidratate cu ulei de Argan vor fi mult mai tari și se vor rupe mai greu. De asemenea, efectele benefice se vor răsfrânge și asupra cuticulelor, care se vor împinge mai ușor și vor fi mai puțin iritate, în situația în care vor fi și foarte bine hidratate.

Pentru părul deteriorat de repetate folosiri ale uscătoarelor de păr sau de repetate aplicări de vopseluri toxice, are efecte de reparare și de tratare eficientă a scalpului.

Untul de Shea în formă nerafinată, pură, este și el un foarte bun agent de hidratare pentru ten, pentru mâini, unghii, cuticule și chiar păr. Acest produs are inclusiv efecte foarte bune pentru tratarea leziunilor pielii: iritații, eczeme, vergeturi, celulită, etc.

Cum ne îngrijim unghiile pe perioada sezonului friguros?

Industria produselor profesionale pentru îngrijirea unghiilor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și la noi în țară. Au apărut foarte multe magazine online care comercializează produse de mare actualitate.

Everin.ro este unul din cele mai importante magazine de acest gen de la noi din țară. În acest magazin de unghii veți găsi o mulțime de produse profesionale și semiprofesionale recomandate pentru îngrijirea unghiilor: geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri, aparatură ultramodernă, ustensile și accesorii pentru saloanele de îngrijirea unghiilor, decoruri unghii, tatuaje, produse acrilice, etc.

Cel mai mare avantaj al unor astfel de produse moderne îl reprezintă faptul că, acestea conțin multe substanțe nutritive pentru hrănirea unghiilor. Este motivul pentru care vă recomandăm să citiți întotdeauna instrucțiunile cu atenție. În felul acesta veți descoperi care produse vă vor proteja în mod eficient unghiile și mâinile, implicit.Orice produs inclus în oferta acestui nailshop foarte modern poate fi comandat atât de firmele profesionale din domeniul înfrumusețării, cât și de persoanele fizice care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă în mod profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.