Un dejean a câștigat concursul de cultură generală „Câștigă România!”

Un clujean originar din Dej este câștigătorul ediției din 23 decembrie a binecunoscutului show de cultură generală prezentat de Virgil Ianțu, „Câștigă România!”.

Este vorba de Ioan Dorin Rus, care s-a născut în Dej, dar locuiește în București de peste 30 de ani. Este de profesie consilier, căsătorit și tată de fată.

Câștigătorul concursului a reprezentat România timp de 7 ani în 5 misiuni internaționale de menținere a păcii sub egida O.N.U. și U.E., în țări din Balcanii de Vest și Libia, activând în domeniul cercetării penale, potrivit prezent[rii făcute de producătorii emisiunii de pe TVR2.

Acesta este pasionat de natura, să lucreze în grădină și să citească. Participarea la „Câștigă România” l-a atras pentru că este o provocare și un minunat prilej de a-și testa cunoștințele despre propria țară.

Ioan Dorin Rus a călătorit mult, nu numai în țară, ci și în lume, din Republica Dominicană până în Rusia, parțial datorită meseriei, dar și pentru a descoperi alte culturi.

Știe că este un pic impulsiv, dar compensează prin seriozitate și spiritul de echipă. Astăzi va intra pentru prima dată într-un concurs de televiziune și abia așteaptă să simtă emoția din fața camerelor de filmare.

„Câștigă România” este primul concurs de cultură generală despre ţara noastră, un format 100% românesc, prezentat de Virgil Ianţu și transmis de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.