Polițist cu suflet mare. A salvat viața unui cățelus aruncat în tomberon și i-a găsit o familie

Un polițist clujean din Huedin a făcut un gest de mare omenie în ziua de Crăciun. Acesta a salvat viața unui cățeluș aruncat la tomberon de un stăpân fără suflet.

Cățelușul a fost botezat „Ice” și și-a găsit deja o casă, urmând să ajungă la noua familie.

O minune în Ziua de Crăciun. Obișnuim să spunem că nimic nu e întâmplător și că, de undeva, cineva ne îndrumă și ghidează pașii.

Ne-am amintit asta când am aflat «pățania» colegului nostru, agent principal Paul Lupea, din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Ieri după-amiază, Paul se afla în serviciul de patrulare, pe raza localității Aghireșu.

După o scurtă pauză de masă a intenționat să arunce resturile la un coș de gunoi, însă în pubelă a observat ceva„, au povestit colegii polițistului erou.

S-a găsit rapid o nouă familie pentru cățelușul Ice

„S-a uitat mai atent și da, într-o pungă neagră părea a fi o mogâldeață albă, cu o blăniță udă și care abia mai respira. După un telefon rapid, a găsit un medic veterinar care a putut să consulte de urgență cățelul. Cine poate să știe de cât timp se afla acolo?!..”, a relatat IPJ Cluj într-o postare pe pagina de Facebook.

Micuțul patruped și-a găsit rapid o familie adoptivă.

Ice (gheață în engleză) cum i-a spus Paul, nume foarte sugestiv de altfel, e pe cale să primească «buletin de Aiud». Acolo îl asteaptă noua casă, membrii din familia colegului nostru. Paul, chiar dacă probabil ieri ai avut mici regrete că nu ești acasă în ziua de Crăciun, alături de cei dragi, nu a fost nimic în zadar! Bucuria vine în diferite forme și de cele mai multe ori când ne asteptăm mai puțin„, a anunțat IPJ Cluj.

Potrivit prevederilor legii Legii 205/2004, abandonarea unui animal se sancționează cu amendă de la 1.000 la 1.500 de lei sau cu confiscarea animalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.